23 maart 2019
Opera Op De Parade 2018 - Un Ballo In Maschera (27 juni 2018)

Opera Op De Parade 2018 - Un Ballo In Maschera (27 juni 2018)

Lokatie: Theater aan de Parade te Den Bosch
Titel: Opera Op De Parade 2018 - Un Ballo In Maschera
Link: www.theateraandeparade.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 27 juni om 20:00u
Overige Informatie:
Opera Op De Parade 2018 - Un Ballo In MascheraLocatie: Parade, 's-Hertogenbosch

Dit jaar brengen de gezelschappen onder muzikale leiding van Enrico Delamboye Verdi’s opera Un Ballo in Maschera, over de Zweedse koning Gustav III, die in 1792 tijdens een gemaskerd bal vermoord werd. Un Ballo in Maschera is misschien niet Verdi’s bekendste opera, maar het is wel een van zijn beste, met een intrigerend verhaal over ongeoorloofde liefde, voorspellingen, verraad, samenzweringen en fenomenale muziek.
Opera voor iedereen
Het grootschalige openluchtevenement zal ook dit jaar weer gratis toegankelijk zijn. Het sociale aspect is immers wat dit evenement zo mooi maakt. Verstokte operaliefhebbers zitten naast nieuwsgierigen, die de smaak van klassieke muziek nog niet kennen. Veel bezoekers komen juist voor die speciale sfeer en voor elkaar. Mensen van alle rangen, standen en leeftijden genieten ongedwongen samen. Dat is ook de charme van het evenement, dat maakt het uniek. Dus geen dranghekken, geen kaartverkoop.
Oyens & van Eeghen steunt Opera op de Parade
Met de komst van Oyens & Van Eeghen als nieuwe hoofsponsor ziet de toekomst van Opera op de Parade in ’s-Hertogenbosch er goed uit. De aan de Parade gevestigde vermogensbeheerder gelooft sterk in lokale sponsoring. Met Opera op de Parade, dat geliefd is bij alle lagen van de bevolking, omarmt het een evenement dat ook door veel van hun cliënten en prospects wordt gewaardeerd.

Volg Opera op de Parade ook op Facebook om niets te missen: https://www.facebook.com/operaopdeparade/

Foto: Joost Milde