13 december 2018
Opera Aperitief - Nationaal Theaterweekend (27 januari 2018)

Opera Aperitief - Nationaal Theaterweekend (27 januari 2018)

Lokatie: Hanzehof te Zutphen
Titel: Opera Aperitief - Nationaal Theaterweekend
Link: www.hanzehof.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 27 januari om 20:00u
Overige Informatie:
Opera Aperitief - Nationaal TheaterweekendDeze Opera Aperitief is de tweede in een reeks van drie van het Operaplatform Gelderland-Overijssel ism de Nederlandse Reisopera. Een uur lang aria’s en duetten uit verschillende opera’s op hoog niveau. Een ideale gelegenheid om opera te beleven en vooral ook er kennis mee te maken.
Sopraan Syrinx Jessen en bariton Martijn Sanders gaan u, begeleid door pianist Evert-Jan de Groot, een uur lang vermaken en ontroeren met melodieën uit opera's van Verdi, Leoncavallo, Puccini en Wagner.
www.operaplatform-go.nlLet’s meet!
Van 26 t/m 28 januari 2018 vindt voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 220 voorstellingen en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70
theaters, is het Nationaal Theaterweekend met recht het leukste weekend van het jaar te noemen. Let’s meet in het theater!
€10 per kaart
Voor slechts €10,-* per kaart kan je naar een voorstelling in een theater bij jou in de buurt. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen!
VIP-KAARThouders van de BankGiro Loterij kunnen telefonisch of aan de kassa bestellen.