27 mei 2018
Onder De Streep - Jasper Van Kuijk (24 maart 2017)

Onder De Streep - Jasper Van Kuijk (24 maart 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Onder De Streep - Jasper Van Kuijk
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 24 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Onder De Streep - Jasper Van KuijkJe neemt geen risico’s. Voor elke keuze die je maakt win je stapels informatie in. Wie is die cabaretier? Wat vinden recensenten? Welke columns schrijft hij waar? Je wilt wel weten wat je krijgt, toch? Het is tenslotte ook je vrije avond.

En door wat op zijn website staat krijg je het idee dat Jasper van Kuijk een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten en krijgt het Stijgend Applaus Stipendium. Schrijft een column in de Volkskrant. Mooie recensies ook: “Een boeiend verteller, kritische blik en prettig narrige persoonlijkheid.” Maar je weet ook wie die informatie op die site heeft gezet. Dus zeker weten doe je het nooit. Van Kuijk daagt je uit een keer niks op te zoeken en je over te geven aan de verrassing.

In de pers:
8weekly ***: "Schitterend pleidooi voor kennis en onwetendheid." Lees hier de volledige recensie.

Theaterkrant ***: "Van Kuijk heeft bewezen dat hij een boeiend verteller is, een prettig narrige cabaretier met een fijne kritische blik." Lees hier de volledige recensie.

Cabaret.nl ***: "De kracht van de voorstelling zit hem vooral in de herkenbaarheid van de thema´s, zijn sympathieke persoonlijkheid en prettige verteltrant." Lees hier de volledige recensie.

Volkskrant ***: "Het is knap hoe Jasper van Kuijk al zijn losse onderwerpen verbindt met zijn angst voor een wereld waarin niets te ontdekken valt." Lees hier de volledige recensie.

Cultuurpodium.nl: "Dat u deze voorstelling van deze talentvolle cabaretier moet gaan zien staat voor mij buiten kijf. Jasper van Kuijk is een verdomd vermakelijk verteller en een interessant cabaretier."

Wil je alvast in de stemming komen? Lees dan hier een column van Jasper van Kuijk in 'De Ingenieur'. Van Kuijk vertelde in een interview met het Haarlems Dagblad: "Bij die columns heb ik de vrijheid om humor te combineren met informatie. Twee vliegen in één klap."

Op woensdag 11 januari was Jasper van Kuijk te gast bij het radioprogramma Hitland Magazine waarin u kennis maakt met de veelzijdigheid van de cabaretier/columnist/wetenschapper. Luister hier de volledige podcast.

Vrijdag 21 oktober was Van Kuijk te gast om over zijn columns te praten in het nieuwe TV programma RTL Live op RTL 4. Bekijk hier het fragment terug.
www.jaspervankuijk.nl (want het blijft verleidelijk)