26 maart 2019
Niemand Wacht Op Je - Matzer Theaterproducties (25 juni 2018)

Niemand Wacht Op Je - Matzer Theaterproducties (25 juni 2018)

Lokatie: Goudse Schouwburg te Gouda
Titel: Niemand Wacht Op Je - Matzer Theaterproducties
Link: www.goudseschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: maandag 25 juni om 20:00u
Overige Informatie:
Niemand Wacht Op Je - Matzer TheaterproductiesWe leven in een tijd waarin we steeds meer zicht hebben op hoe het er in de wereld aan toegaat. In de media komen aan de lopende band nieuwsberichten en opinies voorbij over brandende kwesties. De een roept nog harder dan de ander en luisteren lijkt moeilijker dan ooit. Over een ding zijn we het eens: verandering is nodig. Maar waar beginnen we? Hoe zet je jouw mening om in daden? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de burger of bij de politiek? 
In 'Niemand wacht op je' kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt. 
MATZER theaterproducties zet het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in een actuele voorstelling, gespeeld in het hart van de politieke arena; de Raadzaal. Hiermee wil MATZER theaterproducties inspireren om na te denken over jouw rol in deze samenleving. En het gesprek op gang brengen tussen burgers en politici om elkaars behoeften, motivaties en mogelijkheden beter te leren kennen.