11 december 2018
Nationaal Theaterweekend 2018 - Les Geleerd (26 januari 2018)

Nationaal Theaterweekend 2018 - Les Geleerd (26 januari 2018)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Nationaal Theaterweekend 2018 - Les Geleerd
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 26 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Nationaal Theaterweekend 2018 - Les GeleerdOp zijn zestiende scoort Brace hit na hit, maar het geld en de roem eisen hun tol en hij raakt aan lagerwal. Bijna vijftien jaar later begint zijn carrière 2.0 en door zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland weer hoeveel beleving hij in zijn muziek stopt. In ‘Les geleerd’ vertelt en zingt Brace in intieme setting over de liefde en zijn leven, met alle pieken en dalen.
Let’s meet!
Na het grote succes van de vorige edities, vindt op 26, 27 en 28 januari 2018 voor de eerste keer het Nationaal Theaterweekend plaats in het Kennemer Theater. Tijdens het Theaterweekend zijn er naast aansprekende voorstellingen ook rondleidingen door het theater, ontmoetingen met acteurs, speciale workshops en nog veel meer! Voor slechts €10,-* per kaart kan je naar een voorstelling.
Let op: het is niet mogelijk om de reeds gekochte Blind Date kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.
* Inclusief garderobe en exclusief consumptie!
De VIP-kaart actie BankGriroLoterij is vol! Er kunnen geen kaarten meer worden gereserveerd.