18 december 2018
Nationaal Theaterweekend 2018 - Bam! (27 januari 2018)

Nationaal Theaterweekend 2018 - Bam! (27 januari 2018)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Nationaal Theaterweekend 2018 - Bam!
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 27 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Nationaal Theaterweekend 2018 - Bam!Of het nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn, de mannen van Percossa weten overal muziek uit te halen. Dat laten Eric, René, Janwillem en Freek zien en horen in voorstellingen die aanvoelen als muzikale percussieachtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. Hun nieuwe show ‘BAM!’ zit vol hoogtepunten uit eerdere shows en compleet nieuwe nummers.

Recensies
De Volkskrant ★★★★
Theaterkrant ★★★
Let’s meet!
Na het grote succes van de vorige edities, vindt op 26, 27 en 28 januari 2018 voor de eerste keer het Nationaal Theaterweekend plaats in het Kennemer Theater. Tijdens het Theaterweekend zijn er naast aansprekende voorstellingen ook rondleidingen door het theater, ontmoetingen met acteurs, speciale workshops en nog veel meer! Voor slechts €10,-* per kaart kan je naar een voorstelling.
Let op: het is niet mogelijk om de reeds gekochte Blind Date kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.
* Inclusief garderobe en exclusief consumptie!
De VIP-kaart actie BankGriroLoterij is vol! Er kunnen geen kaarten meer worden gereserveerd.