23 november 2017
Morgen Klaart Het Op - Pepijn Schoneveld (29 maart 2017)

Morgen Klaart Het Op - Pepijn Schoneveld (29 maart 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Morgen Klaart Het Op - Pepijn Schoneveld
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 29 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Morgen Klaart Het Op - Pepijn SchoneveldDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.

Het jongetje is een meneer geworden. Een meneer die niet gemaakt is voor de 21ste eeuw. Hij is gemaakt om in een berenvelletje voor z’n grot te zitten. En boegoeboegoe te roepen. Nu ligt hij thuis op de bank met al zijn oerinstincten en overlevingsmechanismen. En allemaal gedachten die niet thuishoren in dat Neanderthalerkoppie. Hij moet een nieuwe manier vinden om in deze jungle van auto’s, telefoons en boze mensen te overleven.

“Een tikje vilein, maar ook zeer innemend” schreef het Parool. In zijn nieuwe voorstelling doet Pepijn daar nog een schepje bovenop. Vlijmscherp, openhartig en soms onverwacht poëtisch. Hij vertelt, zingt en maakt grappen over alle gedachten en emoties die we diep wegstoppen, maar die we niet kunnen ontkennen. Want als we die onder ogen durven te zien, klaart het op. Echt.

Recensies:
Parool: “Tragikomisch cabaret (...) Schonevelds soms hartverscheurende eerlijkheid dient een hoger doel dan alleen de lach.” Lees hier de volledige recensie.

8weekly: “De nieuwe show van Pepijn Schoneveld Morgen klaart het op is een vrolijke en optimistische voorstelling over alledaags leed. Schoneveld is gevat, speelt met groot enthousiasme en is ijzersterk in de interactie met het publiek.” Lees hier de volledige recensie.

Ilovetheater: “Pepijn is op de juiste momenten komisch, heeft precies genoeg zelfspot, is op de juiste momenten vlijmscherp, maar ook weer heel poëtisch.“

Theaterparadijs: “Dat is de kracht van Schoneveld, door die vileine rustmomenten besef ik me de werkelijke intensiteit achter zijn humor en zijn vertellingen (...) Morgen klaart het op is een volwassen cabaretvoorstelling die het verdient om voor volle zalen gespeeld te worden." Lees hier de volledige recensie.

NRC: "Optimistisch lief cabaret." Lees hier de volledige recensie.
Vanaf 2 februari heeft Pepijn elke donderdag een online comedyshow samen met een vriend Kevin Hassing. Klik hier voor een fragment van deze comedyshow.

Interview Parool
Tijdens een interview met het Parool werd de vraag 'Waarom sta je op het podium' aan Pepijn gesteld. Zijn antwoord hierop: "Als ik speel, heb ik het gevoel dat ik eindelijk even wat mag zeggen". Schoneveld heeft een gegeneraliseerde angststoornis. Die wordt ook wel 'de piekerstoornis' genoemd. Het komt erop neer dat hij ontzettend veel nadenkt over angstige dingen. "Op het toneel kan ik vertellen wat me is overkomen. Dan mag ik eindelijk even praten. Op het podium voel ik me veilig. Daar mag ik alles zeggen. Mits grappig en overdacht." In Morgen Klaart Het Op heeft Pepijn het over die instinctieve gedachten waar je weinig invloed op hebt, waarvan sommige absurd zijn. Lees hier het volledige interview.

Boek talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "talentenmenu" bij Mirell. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend driegangenmenu bij Mirell. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.

www.pepijnschoneveld.nl