18 oktober 2018
Mijn Broer En Ik - Pieter Verelst (15 november 2017)

Mijn Broer En Ik - Pieter Verelst (15 november 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Mijn Broer En Ik - Pieter Verelst
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 15 november om 20:15u
Overige Informatie:
Mijn Broer En Ik - Pieter VerelstDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.

Winnaar persoonlijkheids- en juryprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2014. In 2016 overtuigend winnaar van Cameretten, het grootste cabaretfestival van Nederland. De jury: “Pieter grijpt je bij de kladden. Hij vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit.”
“Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar hartelijk willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken.”

Interview Het Parool
In een interview met Het Parool vertelt Pieter Verelst dat cabaret meer dan humor is. "Ik wil mensen ook ontroeren en kwaad maken." Hij vervolgt: "Een cabaretvoorstelling wordt vaak uitsluitend beoordeeld op de mate waarin er gelachen wordt. Maar ik speel niet louter op de lach en ik vind ook niet dat je alleen daar naar kunt kijken. We moeten óók oordelen op inhoud, persoonlijkheid, theatraliteit, zeggingskracht, gevoel. Hoe komt het binnen? Lachen is leuk, maar je kunt nog op duizend andere dingen letten." Klik hier om het volledige interview te lezen.

Boek talentenmenu bij deze voorstelling! 
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "talentenmenu" bij Mirell. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend driegangenmenu bij Mirell. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.

WWW.HUMMELINCKSTUURMAN.NL