20 mei 2019
Malou van Sluis (17 oktober 2018)

Malou van Sluis (17 oktober 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Malou van Sluis
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 11,00
Datum: woensdag 17 oktober om 11:00u
Overige Informatie:
Malou van SluisEen groot, leeg strand. Een oceaan die golft en klotst.  De wind waait de mensenstemmen weg. Een duinpan vol muziek, een stormboot. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest.  We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaarwel! 
VaarWel  is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De kleine walvis van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen. Een muzikaal avontuur over een zee van dromen voor iedereen die zich wel eens alleen voelt.
Vaarwel is de Winnaar van de Juryprijs van het kindertheater SpekkenFestival Gent 2018.
Malou van Sluis Malou maakt intieme, eigenzinnige en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de actrice zit. Haar voorstellingen kenmerken zich door een toegankelijke vorm en speelstijl. Eerder maakte Malou de succesvolle voorstellingen We hebben er een geitje bij (2+) en de duo voorstelling In de Verte (2+). Malou is de Winnaar Juryprijs SpekkenFestival Gent 2018.
regie: Frederieke Vermeulen - concept, idee en spel: Malou van Sluis - muziek en spel: Maarten Zaagman - decor en kostuum: Eva Jongen