20 oktober 2018
Makoto Shinkai (15 november 2017)

Makoto Shinkai (15 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Makoto Shinkai
Link: www.chasse.nl
Categorie: film
Prijs: € 8,50
Datum: woensdag 15 november om 16:10u
Overige Informatie:
Makoto ShinkaiMitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen.
Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven? Een overweldigende body-swap romance waarin tijd, het lot en de liefde van twee zielsverwanten samenkomen.
Adembenemend geanimeerd: van hyperrealistische stadsgezichten en de meest spectaculaire astrale magie en natuurrampen tot hallucinerende beelden in krijtpastel. Zelfs de grootste cynicus kan niet anders dan zich overgeven en zich laten meevoeren naar een andere wereld. Niet voor niets is Your Name de allergrootse publiekslieveling wereldwijd uit de Japanse cinema.
regie: Makoto Shinkai / anime / met: Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita / Japan 2016, 106 min. / Japans gesproken / Nederlands ondertiteld