17 december 2018
MAAS Theater & Dans (21 januari 2018)

MAAS Theater & Dans (21 januari 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: MAAS Theater & Dans
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 24,00
Datum: zondag 21 januari om 15:00u
Overige Informatie:
MAAS Theater & DansWelke beauty heeft de moed om een beest te kussen? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo donker en dik. Echt afstotelijk. Maar soms moet je doorzetten, desnoods met je ogen dicht. Dan word je een held in een onvermijdelijk liefdesverhaal.
Terwijl ze achter een pratend paard aanrent, verdwaalt Beauty in een wereld van kwaadaardige kinderen en goedhartige helpers. Ze plukt aardbeien in de sneeuw, slaapt bij een poel en danst uren op het mos. En maar volhouden, totdat het monster een prins wil worden.
Beauty en het beest van Maas theater en dans is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, spetterende goocheltrucs en een zingend bos. Een betoverend liefdesverhaal met dwaaldansen en elvenmuziek.
“Er is een heldenrol voor ieder kind dat voorbij de buitenkant denkt, die een monster in de ogen durft te kijken. Dat vind ik een spannend gegeven. Ik stel me voor dat het zich afspeelt in een lyrische wereld met een duister bos als bron van al die onbewuste angsten en avonturen. Verleidelijke dreiging met indringende zang in een omgeving die wonderlijk tot leven komt.” - regisseur Moniek Merkx over Beauty en het beest www.maastd.nl
tekst & regie: Moniek Merkx - dans & zang: Niek van der Horst, Rosa van Leeuwen, Nederlands Kamerkoor e.a. - muziek: Joop van Brakel e.a.