23 november 2017
Literair Diner - Simone Van Der Vlugt (16 november 2017)

Literair Diner - Simone Van Der Vlugt (16 november 2017)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Literair Diner - Simone Van Der Vlugt
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 16 november om 18:00u
Overige Informatie:
Literair Diner - Simone Van Der VlugtIn augustus verscheen de nieuwe thriller van Simone van der Vlugt De Doorbraak. Met groot succes. We zijn dan ook zeer vereerd dat ze juist dan bij ons aan tafel schuift voor een literair diner. 
Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers, jeugdboeken en historische romans. Haar eerste thriller, De reünie, was direct een groot verkoopsucces en werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dat succes bevestigde ze daarna met onder meer Schaduwzuster, Het laatste offer, Blauw water, Op klaarlichte dag (winnaar NSPublieksprijs), Vraag niet waarom en Toen het donker werd. Haar boeken verschijnen onder andere in Engeland, Amerika, Duitsland, Spanje, Latijns-Amerika, Tsjechië, Italië, Denemarken, Hongarije en Litouwen.
Over Toen het donker werd:
"Met dit verhaal vol verraad, onderhuidse spanningen en hartstocht overtreft Van der Vlugt zichzelf. Alles klopt: de goed uitgewerkte verhaallijnen, de wendingen, de zinderende afloop. IJzersterke thriller!" (De Telegraaf *****)