20 mei 2019
Liever In De Kluiz Dan Thuiz: Wednesday Night Live - (17 oktober 2018)

Liever In De Kluiz Dan Thuiz: Wednesday Night Live - (17 oktober 2018)

Lokatie: De Bussel te Oosterhout
Titel: Liever In De Kluiz Dan Thuiz: Wednesday Night Live -
Link: www.theaterdebussel.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 17 oktober om 20:30u
Overige Informatie:
Liever In De Kluiz Dan Thuiz: Wednesday Night Live - 'Wednesday Night Live' in de Kluiz
De Friday Night Live concertreeks uit de Haagse Regentenkamer komt op verzoek voor één keer naar Oosterhout. Op 17 oktober 2018 is het "Wednesday Night Live" in de Kluiz.
Met een mix van soulvolle jazzy pop songs, een vleugje latin en een allstar-bezetting bestaande uit Karel Boehlee, Aron Raams, Boudewijn Lucas, Marc Schenk en vocalisten Lo van Gorp, Dedre Twiss en Simone Pormes wordt dit een gegarandeerde avond vol muzikaal vuurwerk en magie op het intieme podium van de Kluiz. Een concert wat u zeker niet mag missen.
Friday Night Live is een maandelijks terugkerende concertreeks die zijn oorsprong vond in de memorabele Haagse Jazzclub “De Regentenkamer". Bedacht en vormgegeven door zangeres Simone Pormes. Haar doel was om het publiek te trakteren op een avond vol mooie luistermuziek met verschillende vocalisten en een geweldige live band. Een feest der herkenning voor de ware muziekliefhebbers. Deze concerten werden al snel een begrip en heeft inmiddels een grote achterban die ze trouw bezoekt. Op het programma staat muziek van oa Donald Fagen, Aretha Franklin, Bobby Caldwell, Stevie Wonder, Steely Dan, Donny Hathaway, Lizz Wright, Lalah Hathaway, Rosa Passos eva.