20 oktober 2018
Kinderen Van Judas - Toneelgroep Oostpool / Het Nationale Theater (16 november 2017)

Kinderen Van Judas - Toneelgroep Oostpool / Het Nationale Theater (16 november 2017)

Lokatie: Rotterdamse Schouwburg te Rotterdam
Titel: Kinderen Van Judas - Toneelgroep Oostpool / Het Nationale Theater
Link: www.rotterdamseschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 16 november om 20:30u
Overige Informatie:
Kinderen Van Judas - Toneelgroep Oostpool / Het Nationale TheaterHet leven van een vampier gaat niet altijd over rozen. Vampier Tristan zit al 70 jaar tegen een burn-out aan. Hij kan het eeuwige leven niet meer aan. Zijn vampiervrienden willen hem weer op het juiste pad krijgen. Ze beginnen met het naspelen van gewone mensen, van Thuisbezorgd bezorger tot Nordic walker. Uiteindelijk weet niemand nog waar normaal zijn begint en 'fantasy' ophoudt en komt er een onvoorstelbare waarheid aan het zonlicht.
Met zijn spelers daalt regisseur Jeroen De Man af naar de schaduwwereld en brengt een even mysterieus als komisch universum op het toneel. Hij mengt Southpark-humor met 19e eeuwse romantiek en fantasy-filmcitaten. Kinderen van Judas is een ode aan de onbegrensde menselijke verbeelding.

Jeroen De Man: “Fantasieverhalen maken mijn leven mooier. Ik weet dat ze niet echt zijn, maar toch ontleen ik er een waarheid aan. In Kinderen van Judas proberen fictieve figuren juist die paradox te doorgronden en falen daar hopeloos in.”