26 mei 2018
Into The Woods - Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone Van Roosendaal E.a. (01 april 2017)

Into The Woods - Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone Van Roosendaal E.a. (01 april 2017)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Into The Woods - Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone Van Roosendaal E.a.
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 1 april om 20:15u
Overige Informatie:
Into The Woods - Paul Groot, Brigitte Heitzer, Lone Van Roosendaal E.a.Into the Woods is een grimmig en tegelijk hilarisch sprookje-voor-volwassenen van musicalcomponist Stephen Sondheim. Een topcast brengt deze hitmusical in de Nederlandse theaters. Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak.
Script: James Lapine | liedteksten en muziek: Stephen Sondheim | vertaling: Jeremy Baker | regie: Gijs de Lange | met: Paul Groot, Elise Schaap, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Guido Spek, René van Kooten, Roosmarijn van Bohemen, Mirjam de Rooij en Esther Floor | m.m.v. 15-koppig orkest o.l.v. Jeroen Sleyfer
Goed om te weten
Met 15-koppig orkest
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Studenten voor € 12,50: Lees de voorwaarden
Ontmoeting met programmeur & gezelschap
19.15 uur | gratis, wel reserveren
Voorafgaand aan de voorstelling vertelt programmeur en algemeen directeur Jaap Lampe waarom hij deze parel niet wil missen dit theaterseizoen. Hij gaat tijdens deze bijzondere inleiding in gesprek met Jeremy Baker (vertaler en speler) en Jeroen Sleyfer (dirigent en arrangeur). Er wordt onder andere ingegaan op de complexiteit van componist/schrijver Stephen Sondheim en hoe zij hiermee in het maakproces zijn omgegaan.