27 mei 2018
Inleiding Wie Is Er Bang Voor Virginia Woolf - Inleiding (24 maart 2017)

Inleiding Wie Is Er Bang Voor Virginia Woolf - Inleiding (24 maart 2017)

Lokatie: De Koninklijke Schouwburg te Den Haag
Titel: Inleiding Wie Is Er Bang Voor Virginia Woolf - Inleiding
Link: www.koninklijkeschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 24 maart om 19:30u
Overige Informatie:
Inleiding Wie Is Er Bang Voor Virginia Woolf - InleidingBent u nieuwsgierig hoe een voorstelling tot stand komt of welke keuzes een regisseur allemaal maakt? Bezoek dan een inleiding voorafgaand aan de voorstelling.
Deze inleiding wordt verzorgd door Yara Alink.
Yara Alink zal uitgebreid stilstaan bij de visie van regisseur Johan Doesburg op dit huwelijksdrama der huwelijksdrama’s. Hoe interpreteert hij de wereldberoemde, bloedstollende strijd tussen twee echtparen? Daarnaast wordt ingegaan op de lange opvoedingsgeschiedenis van Wie is er bang voor Virginia Woolf en de context waarin Edward Albee zijn stuk schreef. Aangezien Yara Alink zelf de rol van Honey speelt, zal zij ook persoonlijke ervaringen delen.
Over de inleiding
De inleidingen beginnen om 19.30 uur in de Paul Steenbergen foyer op de 2e verdieping van de KS.
Kaarten voor de inleidingen kosten € 2,50. U kunt uw kaarten tijdens het online bestelproces makkelijk toevoegen aan uw order. Nadat u uw stoel gekozen heeft kunt u meteen een kaart voor de inleiding kopen. Wilt u later kaarten bijboeken voor een inleiding, bestel deze dan via de betreffende voorstellingspagina.
Over de inleider
Yara Alink studeerde in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze liep stage bij Gerardjan Rijnders in de Hummelinck Stuurman productie De Kersentuin. Sindsdien speelde ze in diverse theater-, film- en televisieproducties. Daarnaast vormt zij samen met Sander Plukaard theatermakersduo Alink&Plukaard. Zij maakten samen Who is/ We are/ Wanna be like Martha & George, De Mensenhater en As the world turns Tsjechov. Eerder dit seizoen speelde zij de hoofdrol in Donna Donna van Orkater.
Vrienden van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel
Bent u Vriend van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel? Dan kunt de inleidingen kosteloos bezoeken, denk er wel aan om een kaart te bestellen zodat u verzekerd bent van een plek. Dit kan aan de kassa of in het bestelproces van de voorstelling.