20 mei 2019
Inleiding Judas - De Holleeders Dichtbij (13 oktober 2018)

Inleiding Judas - De Holleeders Dichtbij (13 oktober 2018)

Lokatie: Theater aan de Parade te Den Bosch
Titel: Inleiding Judas - De Holleeders Dichtbij
Link: www.theateraandeparade.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 13 oktober om 19:15u
Overige Informatie:
Inleiding Judas - De Holleeders DichtbijVoorafgaand aan de voorstelling JUDAS komt u meer te weten over de Holleeders. Want hoe is het boek ‘Judas’ ontstaan? En welke gevolgen heeft de verschijning van het boek voor Astrid? Tevens zullen we uw geheugen opfrissen. We staan stil bij hoe het allemaal ook alweer zat. Waarvoor is Willem Holleeder veroordeeld en wie was nou precies Willem Endstra? Informatie die u niet wilt missen.
Na de voorstelling wordt er een persoonlijk nawoord van Astrid voorgelezen en is er de mogelijkheid om over uw beleving na te praten.

Voorprogramma JUDAS reserveren
In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen voor de inleiding (Casinozaal), raden wij u aan de kaarten te reserveren. De inleiding is alleen te reserveren als u tickets heeft voor de voorstelling JUDAS op dezelfde datum. U kunt de inleiding reserveren door hierboven te klikken op ‘In winkelmandje’ en uw bestelling af te ronden.

Het naprogramma vindt plaats in de Grote Zaal en kan door alle bezoekers van JUDAS worden bijgewoond. U heeft hiervoor geen apart kaartje nodig.

Foto: Mark Engelen