27 mei 2018
Inleiding Gouwe Ouwe - Inleiding (31 maart 2017)

Inleiding Gouwe Ouwe - Inleiding (31 maart 2017)

Lokatie: De Koninklijke Schouwburg te Den Haag
Titel: Inleiding Gouwe Ouwe - Inleiding
Link: www.koninklijkeschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 31 maart om 19:30u
Overige Informatie:
Inleiding Gouwe Ouwe - InleidingBent u nieuwsgierig hoe een voorstelling tot stand komt of welke keuzes een regisseur allemaal maakt? Bezoek dan een inleiding voorafgaand aan de voorstelling.
Onze inleiders
Al onze inleiders zijn ervaren theaterwetenschappers met een eigen specialiteit, vertelmethode en achtergrond. De inleidingen beginnen om 19.30 uur in de Paul Steenbergen foyer op de 2e verdieping van de KS.
Kaarten voor de inleidingen kosten € 2,50. U kunt uw kaarten tijdens het online bestelproces makkelijk toevoegen aan uw order. Nadat u uw stoel gekozen heeft kunt u meteen een kaart voor de inleiding kopen. Wilt u later kaarten bijboeken voor een inleiding, bestel deze dan via de betreffende voorstellingspagina.
Vrienden van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel
Bent u Vriend van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel? Dan kunt de inleidingen kosteloos bezoeken, denk er wel aan om een kaart te bestellen zodat u verzekerd bent van een plek. Dit kan aan de kassa of in het bestelproces van de voorstelling.
Deze inleiding wordt verzorgd door Jelle Mensink.
De inleider zal ingaan op de het schrijfproces, aangezien de voorstelling echt voor deze drie actrices werd geschreven, en het maakproces. Welke elementen maken van dit toneelstuk een komedie? En welke rol speelt muziek daarbij? Tevens wordt ingegaan op de enorme toneelervaring van de drie hoofdrolspeelsters.
Jelle Mensink is afstuderend acteur aan de Toneelschool Utrecht. Hij liep stage bij De PeerGroup, in de locatievoorstelling Grutte Pier van Kimswert en bij George & Eran producties in de voorstelling Lenny.