23 november 2017
Inleiding Een Meeuw - Inleiding (28 maart 2017)

Inleiding Een Meeuw - Inleiding (28 maart 2017)

Lokatie: De Koninklijke Schouwburg te Den Haag
Titel: Inleiding Een Meeuw - Inleiding
Link: www.koninklijkeschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 28 maart om 19:30u
Overige Informatie:
Inleiding Een Meeuw - InleidingBent u nieuwsgierig hoe een voorstelling tot stand komt of welke keuzes een regisseur allemaal maakt? Bezoek dan een inleiding voorafgaand aan de voorstelling.
Over de inleiding
Toneelgroep Oostpool geeft een inleiding bij de voorstelling Een Meeuw. De inleiding bestaat uit een film (van ongeveer 15 minuten) waarin het artistieke team vertelt over de voorstelling. U ziet regisseur Marcus Azzini aan het werk met de acteurs en u krijgt een beeld van de ontwikkeling van het decor en de kostuums. De film wordt geïntroduceerd door een van de voorstellingsdramaturgen, die bovendien aanwezig is om vragen te beantwoorden na afloop van de film.
De inleiding duurt ongeveer 30 minuten
De inleidingen beginnen om 19.30 uur in de Paul Steenbergen foyer op de 2e verdieping van de KS.
Kaarten voor de inleidingen kosten € 2,50. U kunt uw kaarten tijdens het online bestelproces makkelijk toevoegen aan uw order. Nadat u uw stoel gekozen heeft kunt u meteen een kaart voor de inleiding kopen. Wilt u later kaarten bijboeken voor een inleiding, bestel deze dan via de betreffende voorstellingspagina.
Vrienden van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel
Bent u Vriend van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel? Dan kunt de inleidingen kosteloos bezoeken, denk er wel aan om een kaart te bestellen zodat u verzekerd bent van een plek. Dit kan aan de kassa of in het bestelproces van de voorstelling.