19 oktober 2018
If you could see me now (20 januari 2018)

If you could see me now (20 januari 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: If you could see me now
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 18,20
Datum: zaterdag 20 januari om 20:30u
Overige Informatie:
If you could see me nowIn If you could see me now van Arno Schuitemaker worden zintuigen op scherp gezet en uitgedaagd. De choreografie zit vol zintuigelijke wentelingen, waarbij u de verandering pas ziet als u het doorhebt.
Drie dansers bewegen oeverloos op een aanstekelijke soundscape. Diffuse schaduwen, ritmes die u zicht vervormen, alles wat vertrouwd was komt in een ander licht te staan. Krachtig en sensueel grijpt de voorstelling toeschouwers steeds verder mee naar een plaats zonder houvast. Een eigenzinnig ritueel waardoor we ons even ontwricht als bevrijd voelen.  www.arnoschuitemaker.nl
concept & choreografie: Arno Schuitemaker – muziekcompositie: Wim Selles – lichtontwerp: Vinny Jones
Arno Schuitemaker maakte de afgelopen jaren indruk met een serie fysieke performances, onontkoombaar en vol energie. Hij wordt inmiddels gezien als een van de meest vooraanstaande choreografen van de nieuwe generatie in de hedendaagse dans. De fysieke meeslependheid en magische eenvoud van zijn werk worden tot ver buiten de landsgrenzen geroemd. If you could see me now is de derde voorstelling, na While we strive en I will wait for you, met zintuiglijke beleving van beweging als vertrekpunt.