20 oktober 2018
House of Horror (reprise) (26 november 2017)

House of Horror (reprise) (26 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: House of Horror (reprise)
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 69,00
Datum: zondag 26 november om 14:30u
Overige Informatie:
House of Horror (reprise)De afgelopen decemberdagen zijn glorieus verlopen voor Hans Klok in het Chassé Theater. Met zijn Spooky Christmas show (de Kersteditie van de House of Horror tour ) trok hij meer dan 12.000 bezoekers naar het Chassé Theater te Breda. Zij waardeerden zijn voorstelling bovenal met 4,7 uit 5 sterren. De vraag naar kaarten bleef ook de laatste dagen aanhouden. Daarom komt Hans Klok terug naar Breda! 
House of Horror Kroonluchters flikkeren, ergens schiet een zwartgeklede vrouw achter een gordijn. Vanuit de coulissen trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in het theater: grote Illusionisten uit het verleden zijn namelijk op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk van geheimen.
In tal van nieuwe illusie-acts zien we hoe een onverschrokken Hans Klok, gesteund door zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten, de strijd met ze aangaat. De kaarten worden geschud… en hoe!
In deze grootschalige en griezelige theatershow krijgt u een totaal nieuwe kant van ’s werelds snelste illusionist te zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt Klok u mee in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt!  www.hansklok.nl
  leeftijdadvies 8+ House of Horror  is een eng sprookje met een happy end (als alles goed gaat) en naar verwachting het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. meet & greet Indien u gouden rang kaarten reserveert, kunt u Hans Klok na afloop van de voorstelling ontmoeten tijdens een meet & greet.