27 mei 2018
Home - Als Je Mijn Wortels Ontkent, Dan Ontken Je Mij (30 maart 2017)

Home - Als Je Mijn Wortels Ontkent, Dan Ontken Je Mij (30 maart 2017)

Lokatie: De Rijswijkse Schouwburg te Rijswijk
Titel: Home - Als Je Mijn Wortels Ontkent, Dan Ontken Je Mij
Link: www.rijswijkseschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 30 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Home - Als Je Mijn Wortels Ontkent, Dan Ontken Je Mij2017 is het jaar waarin Conny Janssen Danst 25 jaar bestaat, het gezelschap opent het jubileumjaar met een nieuwe creatie in de grote zaal. HOME stelt de vraag wat ‘thuis’, een huis betekent. Het is meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Waarbij ben je thuis, wat maakt dat je je thuis voelt? Waartoe behoor je? Een leidende gedachte is: ‘Als je mijn wortels ontkent, dan ontken je mij.’
Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers - jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen voor HOME met live muziek en speciaal voor de voorstelling nieuw gecomponeerd werk.
Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op nationale en internationale festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is hiermee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.