11 december 2018
Hier Dooft Niets - De Andersons Met Peter Van Elswijk (24 januari 2018)

Hier Dooft Niets - De Andersons Met Peter Van Elswijk (24 januari 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Hier Dooft Niets - De Andersons Met Peter Van Elswijk
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 24 januari om 20:15u
Overige Informatie:
Hier Dooft Niets - De Andersons Met Peter Van ElswijkDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.
Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast gitarist Peter van Elswijk
Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit.

Deze avond is dat de uit het Westland afkomstige gitarist Peter van Elswijk. Na vele succesvolle bandprojecten te hebben gedaan legde Peter zich toe op de fingerpicking stijl. Hij speelde o.a. samen met Tommy Emmanuel en flamenco virtuoos Eric Vaarzon Morel, om maar enkele gitaargoden te noemen. Peter zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en spelen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.
Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Recensies:
Theaterkrant ***: ''Prettige luisterliedjes met huiskamergevoel (...) Hun liedteksten zijn poëtisch met hier en daar  prachtige vondsten.'' 

Referenties:
''Hier Dooft Niets gaat over verwondering in alle facetten. Daar bovenop zal het publiek zich verwonderen over dit pareltje van kleinkunst.'' -Theo Hakkert (literair journalist en -criticus).

''Een middag bij De Andersons is boffen. Ook als je geen gast maar publiek bent.'' - Jan Boerstoel (Dichter en Tekstschrijver).

''Lief, scherp soms, open, grappig, zonder vooroordelen, aantrekkelijk en muzikaal.'' - Maartje van Weegen (voormalig Radio- en televisiepresentatrice).

''Ik kende deze vorm van theater nog niet en was aangenaam verrast. Een absolute aanrader!'' - Laus Steenbeeke

Muziek:
Beluister nu alvast een lied uit de voorstelling! 
- Nu Alles Anders Is.

Boek talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "talentenmenu" bij Mirell. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend driegangenmenu bij Mirell. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.


WWW.DEANDERSONS.NL / WWW.PETERVANELSWIJK.NL

Fotograaf: Roxanne Hellevoort