27 mei 2018
Het Komt Nu Wel Heel Dichtbij - Patrick Nederkoorn (22 maart 2017)

Het Komt Nu Wel Heel Dichtbij - Patrick Nederkoorn (22 maart 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Het Komt Nu Wel Heel Dichtbij - Patrick Nederkoorn
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 22 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Het Komt Nu Wel Heel Dichtbij - Patrick NederkoornDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.

Noem Patrick Nederkoorn gerust een ervaringsdeskundige. Hij is meerdere keren in Parijs geweest, hij heeft wel eens in een vliegtuig gezeten én hij woont in een wijk met verschillende gebedshuizen.
Nou, dan komt het allemaal wel heel dichtbij. En toch, ondanks al die dreiging, is deze held vanavond gewoon naar De Naald gekomen om voor u zijn tweede cabaretprogramma te spelen. Waarin hij zich afvraagt waar hij echt door geraakt wordt en of er wel zoiets bestaat als 'veraf'.

“Er zijn nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, eens lekker hard op je tenen gaan staan en de grenzen van het taboe opzoeken”, schreef Theaterkrant over zijn debuutprogramma Code Rood. Cabaret.nl voegde daaraan toe: “Wie met zoveel lef en overtuiging op het podium gaat staan, verdient een groot applaus.”

De Volkskrant tipt Patrick Nederkoorn als de nieuwe oogst van 31 december. Lees hier het volledige artikel.

In de pers
Theaterkrant ***: "Nederkoorn is als verteller mans genoeg de aandacht vast te houden. Zwaar wordt het nergens, hij maakt voortdurend uitstapjes met de bedoeling ons ook te laten lachen." Lees hier de volledige recensie.

Volkskrant ****: "Nederkoorn zet uitroepteken achter stempel 'groot talent' (...) Het is zeker niet het zoveelste, voorspelbare relaas over de breuk met het bedompte 'gristelijke' milieu." Lees hier de volledige recensie.

Cabaret.nl ***1/2: "Mooi en goed doortimmert persoonlijk relaas over onze angstcultuur waarin gelukkig ook veel valt te lachen." Lees hier de volledige recensie.

NRC ***: "Een fijnzinnig geschakeerde voorstelling met Nederkoorn als gedreven, energieke verteller." Lees hier de volledige recensie.
 
Boek talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "talentenmenu" bij Mirell. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend driegangenmenu bij Mirell. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.

www.patricknederkoorn.nl