19 oktober 2018
Het Grote Bubbel College - Joris Luyendijk (15 januari 2018)

Het Grote Bubbel College - Joris Luyendijk (15 januari 2018)

Lokatie: Parktheater te Eindhoven
Titel: Het Grote Bubbel College - Joris Luyendijk
Link: www.parktheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: maandag 15 januari om 20:30u
Overige Informatie:
Het Grote Bubbel College - Joris LuyendijkNiemand zag dit aankomen: Trump in het Witte Huis of het Brits vertrek uit de EU. Ook Joris Luyendijk niet. In Het Grote Bubbel College breekt Joris met zijn eigen comfortabele wereldbeeld. Van de kopbal van Gullit op het EK van 1988 tot aan de opkomst van Wilders en Trump loopt een directe lijn. In een interactief college vol filmpjes en verhalen neemt Joris je mee naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte. Het Grote Bubbel College gaat voorbij de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en zet je op het verkeerde been. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

Joris Luyendijk is journalist en antropoloog. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken Het zijn net mensen en Dit kan niet waar zijn. Zijn laatste publicatie is Kunnen we praten?
Vragen van Joris, voor u!
Joris wil graag voorafgaand aan het college een aantal dingen weten van het publiek in de zaal. Download hiervoor de 'Haagsch College' app via Itunes of de Playstore. U vindt de vragen onder 'zaalstemmer', de toegangscode voor de vragen is 8685. Tijdens het College kunt u dezelfde app gebruiken om zelf vragen voor Joris in te sturen. 
Signeren na afloop
Boekhandel Van Piere zal voorafgaand, in de pauze en na afloop aanwezig zijn met een boekenstandje. In de pauze en na afloop van het college is er de gelegenheid om uw boeken door Joris te laten signeren.
Prijs excl. servicekosten
Tip: Theaterdiner (extra) en/of Café-arrangement