20 oktober 2018
Hans Klok (25 november 2017)

Hans Klok (25 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Hans Klok
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 69,00
Datum: zaterdag 25 november om 20:00u
Overige Informatie:
Hans KlokKroonluchters flikkeren, ergens schiet een zwartgeklede vrouw achter een gordijn. Vanuit de coulissen trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in het theater: grote Illusionisten uit het verleden zijn namelijk op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk van geheimen.
In tal van nieuwe illusie-acts zien we hoe een onverschrokken Hans Klok, gesteund door zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten, de strijd met ze aangaat. De kaarten worden geschud… en hoe!
In deze grootschalige en griezelige theatershow krijgt u een totaal nieuwe kant van ’s werelds snelste illusionist te zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt Klok u mee in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt!  www.hansklok.nl
  leeftijdadvies 8+ The Hous of Horror  is een eng sprookje met een happy end (als alles goed gaat) en naar verwachting het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.