26 mei 2018
Halve Finalisten - Amsterdams Kleinkunst Festival (23 maart 2017)

Halve Finalisten - Amsterdams Kleinkunst Festival (23 maart 2017)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Halve Finalisten - Amsterdams Kleinkunst Festival
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 23 maart om 20:30u
Overige Informatie:
Halve Finalisten - Amsterdams Kleinkunst FestivalNa drie strenge selectierondes, zijn de zes halve finalisten van het 30e Amsterdams Kleinkunst Festival bekend. Tijdens de landelijke try-out tournee maken ze de nodige theater-vlieguren en werken ze in samenwerking met professionele coaches aan hun programma. Alles om straks goed voorbereid de Halve Finales in te gaan. Wie weet treft u vanavond al de winnaar van de Sonneveldprijs 2017! Dat het festival een springplank kan zijn voor een succesvolle carrière, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Louise Korthals, Eva Crutzen en Yentl en de Boer waren finalisten in eerdere edities. Neem plaats op het pluche en ontdek hét talent van de toekomst!
Op 23 maart komen de volgende 3 halve finalisten spelen in Het Oude Raadhuis!

Thomas Pieters - Thomas speelt thuis
‘Een serieuze knipoog naar Nederland!’
De goed gemutste Brabander Thomas Pieters trekt met zijn muzikale verhalen door stad en land. Van theater tot popzaal, Thomas relativeert met zijn spitsvondige teksten en nostalgische liedjes alle zwaarmoedigheid ons koude kikkerlandje uit. Met de voorstelling 'Thomas Speelt Thuis' hoopt deze kersvers afgestudeerde Rockacademie student zijn definitieve overstap naar het theater te mogen maken.

De Lachende Derde
Wij, Sophie de Hart en Wouter van Dijk, nemen je mee in een wervelwind over het liefdesleven van een twintiger met daarbij veel vlammende gitaar, veelzijdige liedjes, flauwe grappen en nog veel meer onzin. Lachen, huilen, maar vooral lekker achterover in je stoel zitten en het over je heen laten komen.

Daniëlle Schel
Vanuit de dug-out bekijkt Daniëlle het leven, wachtend op haar slagbeurt: Het moment om honken te veroveren, punten te scoren en homeruns te slaan. Maar vlak voordat ze het veld betreedt, slaat de twijfel toe. Vol zelfspot vertelt Daniëlle aan de hand van rake sketches en beeldende liedjes over situaties waarin je liever op je volgende beurt blijft wachten, dan dat je jezelf uit het veld laat slaan.