20 oktober 2018
grenzeloos theater (27 november 2017)

grenzeloos theater (27 november 2017)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: grenzeloos theater
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: Array
Datum: 27 november tot 1 december van 20:30u tot 23:59u
Overige Informatie:
grenzeloos theaterGroots visueel spektakel uit China, vrolijk-anarchistische maatschappijkritiek uit Chili of een inkijkje in de wereld van de Marokkaanse ‘aïta’s’, het Explore Festival presenteert een selectie van verrassende voorstellingen uit alle windstreken. Prikkelend theater door eigentijdse makers, die zich evenzeer laten inspireren door hun eigen culturele tradities als door de vraagstukken van vandaag. Voorstellingen die niet alleen een onverwacht perspectief bieden, maar ook een kennismaking met nieuwe stijlen, vormen en verhalen. De voorstellingen worden begeleid door een uitgebreid randprogramma en biedt een uitgelezen kans aan de theaterbezoeker die zijn of haar horizon wil verbreden. Een venster op de wereld voor avontuurlijke toeschouwers.
Vier dagen met prikkelend theater door eigentijdse makers uit alle windstreken. Voorstellingen die niet alleen een onverwacht perspectief bieden, maar ook een kennismaking met nieuwe stijlen, vormen en verhalen, begeleid door een uitgebreid randprogramma. Een venster op de wereld voor avontuurlijke toeschouwers.
programma
ma 27 nov - Bouchra Ouizguen / Companie O (Marokko) Ottof di 28 nov - Yang Liping Contemporary Dance (China)  Under Siege do 30 nov - Theatro La Re-Sentida (Chili)  La dictatura de lo cool vr 1 dec - Choy Ka Fai (Singapore)  Softmachine (double bill)