20 juni 2018
Geboren Met Ervaring - Soundos (24 mei 2017)

Geboren Met Ervaring - Soundos (24 mei 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Geboren Met Ervaring - Soundos
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 24 mei om 20:15u
Overige Informatie:
Geboren Met Ervaring - SoundosDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.

Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement en zeker geen allochtonenclichés. Maar een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling van, jawel, een vrouw. Een vrouw die je niet alleen moet zien omdat ze goed is, maar ook omdat je straks een ervaring rijker bent. Met haar messcherpe grappen, zelfspot en een uitgesproken mening ontpopte zij zich als een opvallende cabaretière. Geboren met Ervaring is de derde solovoorstelling van de charmante en ontwapende Soundos.

"Ik ben op aarde gekomen als onbeschreven blad. Als leeg canvas waarop een volkomen nieuw leven kan ontstaan. Een bron van mogelijkheden en kansen zou je denken. Maar is dat wel zo?" Pittig en puur als ze is brengt Soundos een voorstelling waardoor je lachend, wijzer en met nieuwe inzichten het theater verlaat.

In de pers:
Theaterkrant ****: ''Je blijft aan haar lippen hangen als ze eenmaal begonnen is met praten, en de grappen staan altijd in dienst van het verhaal. Met haar innemende persoonlijkheid, grote verteltalent en droogkomische, tikkeltje cynische humor, weet Soundos van begin tot eind te boeien.” Klik hier voor de volledige recensie. 

Boek talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "talentenmenu" bij Mirell. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend driegangenmenu bij Mirell. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.

www.soundos.nl