20 juni 2018
Frank Evenblij & Erik Dijkstra - Bureau Sport In Het Theater (26 mei 2017)

Frank Evenblij & Erik Dijkstra - Bureau Sport In Het Theater (26 mei 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Frank Evenblij & Erik Dijkstra - Bureau Sport In Het Theater
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 26 mei om 20:15u
Overige Informatie:
Frank Evenblij & Erik Dijkstra - Bureau Sport In Het TheaterWie Westland zegt, zegt sport en andersom. Daarom: Bureau Sport in De Naald! Een interactief, vrolijk en journalistieke sportavond met de onmiskenbare signatuur van Frank Evenblij en Erik Dijkstra; vol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

Net zoals in het tv-programma Bureau Sport vertellen Frank en Erik, ook bekend van Jakhalzen en De Wereld Draait Door, de mooiste verhalen uit de sport. Omlijst met bijzondere beeldfragmenten en opmerkelijke bevindingen. Met een sportkaraoke met het publiek, de beproefde tv-rubrieken ‘meedoen met’ en ‘de verhoorwagen’ passeren de revue. Mysteries en mythen worden ontrafeld, clichés afgestraft en nieuwe theorieën opgeworpen. Een avond vol fijne satire. Over waarheden, fabels en ongein in de wereld van de sport en daaromheen.

Geregisseerd door Erik van Muiswinkel.

De mannen hebben de eerste try-out al gespeeld, waar zij kickbokser Rico Verhoeven mochten ontvangen als speciale gast. Bekijk hier het hele fragment. De Naald mag met open armen Leo Beenhakker en Anicka van Emden ontvangen.

Donderdag 12 januari is er een interview met Frank en Erik in het AD verschenen. Lees het volledige artikel hier.


Zaterdag 14 januari zaten de mannen bij Dolf Jansen aan tafel bij Spijkers met Koppen. Luister hier de uitzending terug (fragment begint op 1.35:00).

Dinsdag 24 januari waren zij te gast bij DWDD ( De Wereld Draait Door ) klik hier om het fragment terug te kijken. 

Vrijdag 3 februari zaten Frank en Roland Garros finalist Martin Verkerk bij Tijd voor Max aan tafel om te vertellen over Bureau Sport in het theater. klink hier opm het fragment terug te kijken.

www.bureauvandam.nl