20 april 2019
Flirt With Reality - Another Kind Of Blue (14 november 2018)

Flirt With Reality - Another Kind Of Blue (14 november 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Flirt With Reality - Another Kind Of Blue
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 14 november om 20:15u
Overige Informatie:
Flirt With Reality - Another Kind Of BlueWat is realiteit? En in hoeverre laten wij onze realiteit beïnvloeden door de technologie om ons heen? Choreograaf en maker David Middendorp, internationaal bekend van ‘America’s Got Talent’, gaat op speelse wijze om met realiteit en onderzoekt de manier waarop technologie een steeds grotere rol lijkt te krijgen in de vorming hiervan.
In ‘Flirt with Reality’ zoekt Middendorp de grenzen op tussen fantasie en realiteit, voortgestuwd door technologie en dans. Laat u meenemen op een reis ongehinderd door tijd en zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door hun eigen gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones u een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.
"Live dans en synchroon geprojecteerde videoanimaties smelten samen tot onmogelijke visuele realiteiten.’’ - NRC
"Airman vormt de verbluffende opening van Middendorps vijfdelige voorstelling Flirt with Reality, waarin dans samensmelt met technologie, of dat nu drones zijn, films, een liveprojectie of digital painting. " - Volkskrant****
 
€ 25,- | CJP Prijs: € 20,- | incl. drankje | excl. transactiekosten: max. € 2,-