22 november 2017
Film & Food - Film & Food 2 (21 mei 2017)

Film & Food - Film & Food 2 (21 mei 2017)

Lokatie: De Lampegiet te Veenendaal
Titel: Film & Food - Film & Food 2
Link: www.lampegiet.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 21 mei om 17:00u
Overige Informatie:
Film & Food - Film & Food 2Film en eten is een mooie combinatie. Ons nieuwe concept Film & Food combineert twee prachtige art house films met een heerlijke maaltijd. Wij ontvangen u met een lekker en verrassende cocktail waarna u kunt genieten in onze theaterzaal van de eerste film. Het thema van de film is altijd eten. Na de eerste film schuift u aan lange tafels in onze foyer om te genieten van een parade aan kleine hapjes, warme en koude gerechten en een lekker kopje koffie.

Daarna bezoekt u in de theaterzaal de tweede ‘foodfilm’. Een mooie invulling van de lange zondagmiddag, met mooie films als voer voor het hoofd en een heerlijke maaltijd voor de inwendige mens. Eet smakelijk in alle opzichten!

Film 1: La Cena
Regie: Ettore Scola / 122 min. / Italië en Frankrijk

Flora is de eigenaar van restaurant Arturo al Portico waar ze als gastvrouw de mensen verwelkomt en luistert naar de verhalen van de gasten en haar personeel. Tijdens de maaltijd komen liefdesleed, hoopvolle verwachtingen en frustraties van alledag voorbij. Waarna ieder zijns weegs gaat.

Film 2: Eden
Regie: Michael Hofmann / 92 min. / Duitsland

Eden, een jonge getrouwde vrouw, valt als een blok voor de verleidelijke kookkunst van meesterkok Gregor. De geheime culinaire ontmoetingen bevrijden beiden uit de dagelijkse sleur. Edens huwelijk bloeit weer op en wanneer haar echtgenoot het eten van Gregor proeft, begrijpt hij waarom…