18 februari 2019
Familieconcertwandeling Klaterklanken - (22 juli 2018)

Familieconcertwandeling Klaterklanken - (22 juli 2018)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Familieconcertwandeling Klaterklanken -
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 22 juli om 10:30u
Overige Informatie:
Familieconcertwandeling Klaterklanken - Klaterklanken organiseert twee speciale familiewandelingen o.l.v. acteur Ton Meijer, bekend van interactieve jeugdvoorstellingen als Aad Piraatje en de muzikale voorstelling Be Bach, die ook op het festival speelt. Op laagdrempelige wijze en met veel humor neemt hij kinderen en hun ouders op deze route mee in zijn passie voor klassieke muziek.
 
De familiewandeling duurt 45 minuten. Na of voorafgaand aan de wandeling kunt u om 13.30 uur de gratis toegankelijke familievoorstelling Be Bach (4+) bezoeken.
 
13.30 uur - Be Bach (4+)
In Be Bach vertelt en speelt Ton Meijer het leven van Johann Sebastian Bach. Het is een interactieve voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. Ton voert de kinderen mee in de wereld van Bach: ze componeren en zingen mee, maar zitten ook samen met Bach in de gevangenis. Na afloop van de voorstelling zit Bach je oren om daar nooit meer weg te gaan. De musici Marije van Stralen (sopraan), Marieke de Bruijn (viool), Jos Teeken (cello) en Christina Edelen (klavecimbel) vertolken de prachtige muziek van Bach.
 
Goed om te weten
Locatie: Buitenplaats Elswout, Elswoutlaan 12a in Overveen
Toegangsprijs exclusief drankje en garderobe
Klaterklanken is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en mensen die slecht ter been zijn
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen