20 mei 2019
Enfants Terribles (Reprise) - Ashton Brothers (13 oktober 2018)

Enfants Terribles (Reprise) - Ashton Brothers (13 oktober 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Enfants Terribles (Reprise) - Ashton Brothers
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 13 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Enfants Terribles (Reprise) - Ashton Brothers
“De Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke” (Parool). “Ze trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk maken” (Theaterkrant). De Ashton Brothers speelden hun spektakelshow Enfants Terribles al meer dan 300 keer in binnen- en buitenland en beleefden met Ashtonia een groot succes. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, komen de mannen nog één keer deze te gekke show in De Naald spelen.
Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Welkom bij ENFANTS TERRIBLES!
Recensies:
NRC****: "Ze hebben vervaarlijke koppen, kijken met priemende blikken de zaal in en rijden balsturig rond in opgevoerde rolstoelkarretjes, opgejaagd door een dresseur met een zweep."
Theaterkrant ****: "De drie enfants terribles trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk en mooi maken: ontroering, medelijden ,schrik ,een open mond en een raar soort kippenvel. Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies; vooral de glim, de grinnik en de schater."
De Volkskrant: "In hun show Enfants Terribles wordt er door de lucht gevlogen door tropische vogels en de rode krullenkop van Pim Muda wordt behandeld als een stuiterbal.”
Parool: "Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke. Ze weten precies hoe je van circus theater maakt.”
Telegraaf: "Kostelijke avond vol halsbrekende capriolen. Het plezier en vakmanschap straalt ervan af.”
DVHN ****: "Ashton Brothers slaagt erin de schijn te wekken dat hun overkomt wat ze aanrichten."