23 maart 2019
Een Zolder Vol Herinneringen - Gedanst Door Leerlingen Van De Dansafdeling Van Centrum V.d. Kunsten Beverwijk (23 juni 2018)

Een Zolder Vol Herinneringen - Gedanst Door Leerlingen Van De Dansafdeling Van Centrum V.d. Kunsten Beverwijk (23 juni 2018)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Een Zolder Vol Herinneringen - Gedanst Door Leerlingen Van De Dansafdeling Van Centrum V.d. Kunsten Beverwijk
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 23 juni om 19:30u
Overige Informatie:
Een Zolder Vol Herinneringen - Gedanst Door Leerlingen Van De Dansafdeling Van Centrum V.d. Kunsten BeverwijkLeerlingen (van kleuters tot volwassenen) van de dansafdeling van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk dansen hun jaarlijkse voorstelling in de grote zaal van het Kennemer Theater. Zij doen dat met grote inzet en passie.
Het verhaal
De voorstelling ‘ Een zolder vol herinneringen’ begint met een dame die aan het verhuizen is. Ze is op zolder, tussen alle dozen die ingepakt staan om vervoerd te worden. En als zij nog een laatste blik werpt in een van de verhuisdozen, dan komen de herinneringen boven. En vervolgens ziet zij haar verleden tot leven komen in de dansjes van de kinderen, klein en groot. Zo beleeft zij bijvoorbeeld weer het verjaardagsfeest met een carrousel in het midden, herkent ze het uitje in een apart hotel. En wat een plezier als een stukje uit haar lievelingsfilm ’Nemo’ in beeld wordt gebracht. Het kan niet op, zij wordt ook nog eens teruggevoerd naar die ene dag dat zij met haar kinderen mocht poseren. Er komen nog veel meer herinneringen naar boven, je zou de tijd vergeten. Maar geen zorgen, ook de tijd is op zolder aanwezig, herinneringen en dansers worden op hun plaats gebracht.