20 mei 2019
Dichterbij (14 oktober 2018)

Dichterbij (14 oktober 2018)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Dichterbij
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 61,50
Datum: zondag 14 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
DichterbijZanger Tino Martin, die 16 juni een uitverkocht concert in de Ziggo Dome gaf, heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het genre Volksmuziek. Hij treedt overal in het land op en gaf al eerder uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, maar ook op bijzondere plekken als Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Hij brak door met de hit Jij liet me vallen en ontving een Edison Award voor het gelijknamige album, dat wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. Zijn tweede album Hoe ik het zie  werd in 2018 eveneens bekroond met een Edison.
Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes, maar in een moderner jasje. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud. 
Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin natuurlijk zijn grootste hits, maar ook bijzondere covers en zijn nieuwste nummers. Hij wordt begeleid door zijn eigen orkest.