18 oktober 2018
Delft Verbindt - De Kracht Van Delft (20 november 2017)

Delft Verbindt - De Kracht Van Delft (20 november 2017)

Lokatie: Theater de Veste te Delft
Titel: Delft Verbindt - De Kracht Van Delft
Link: www.theaterdeveste.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: maandag 20 november om 17:15u
Overige Informatie:
Delft Verbindt - De Kracht Van DelftHet ondernemersevent De Kracht van Delft staat dit jaar in het teken van netwerken. Tijdens deze bijeenkomst inspireren we u over dit thema met een interessante presentatie van Jeanne Martens. Daarnaast kiezen we de winnaar van de Ondernemersverkiezing en bieden we u een netwerkgelegenheid met Delftse ondernemers. Dit mag u niet missen! Kom daarom naar De Kracht van Delft in Theater de Veste op maandag 20 november.
Programma
17.15 uur: Ontvangst
17.30 uur: Netwerkgelegenheid met een hapje en drankje
18.15 uur: Opening door Rob Veenman, dagvoorzitter
18.25 uur: Jeanne Martens: ‘Weet u wat uw netwerk waard is?’
18.55 uur: Initiatief zoekt nemer
19.05 uur: Ondernemersverkiezing: wie is de netwerker van Delft 2017?
19.30 uur: Netwerkborrel
Spreker Jeanne Martens: ‘Weet u wat uw netwerk waard is?’ - Uw netwerk kan u helpen uw ambities te realiseren. Daarom is het goed om stil te staan bij de potentie van uw netwerk. Jeanne Martens laat u zien hoe! Zij is ondernemer en bestuurder en daarnaast promovendus aan de VU in Amsterdam. Haar onderzoek gaat over netwerken. De inzichten opgedaan in de praktijk en uit onderzoek zal zij met u delen en kunt u al tijdens De Kracht van Delft meteen toepassen.
Delft Verbindt - Delft Verbindt koppelt de drie grootste jaarlijkse ondernemersbijeenkomsten van Delft aan elkaar. De evenementen Boerenkool met Bubbels, de Zomerbarbecue en De Kracht van Delft houden ieder hun eigen signatuur, maar worden onder meer thematisch gekoppeld. Ook wordt er een rode draad geweven door programmaonderdelen te introduceren met een verwijzing naar een vorig of volgend evenement. Door de events te clusteren en gezamenlijk bezoekers te werven, wordt er voor zowel de bezoekers als de organisatoren een meerwaarde gecreëerd. Het allerhoogste doel van de initiatiefnemers is een nog scherpere profilering van Delft en verbinding in de stad.