26 mei 2018
Déjà Vu - Her Majesty (30 maart 2017)

Déjà Vu - Her Majesty (30 maart 2017)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Déjà Vu - Her Majesty
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 30 maart om 20:15u
Overige Informatie:
Déjà Vu - Her Majesty“Sublieme ode aan Crosby, Stills, Nash & Young”, schreef Dagblad van het Noorden met vijf sterren. “Verbluffend goed”, voegde Meppeler Courant hieraan toe. Crosby, Stills, Nash & Young, maar dan door Bertolf Lentink, Jelle Paulusma, Diederik Nomden, Dirk Schreuders en Bauke Bakker. Allemaal hebben ze hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Als Her Majesty brengen zij in Déjà vu een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs.

Het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. Gebracht door de band die door De Stentor omschreven wordt als “extreem goed met superieure stem- en instrumentbeheersing”. Met hun eigen sound geïllustreerd door filmbeelden uit de seventies brengen zij de muziek van CSNY tot leven.

In de pers:
Dagblad van het Noorden *****: "De uitvoering en de meerstemmige samenzang van de van de vijf muzikanten doet niet onder voor de originele songs." Lees hier de volledige recensie.

Meppeler Courant *****: "Het publiek was muisstil en volledig in trance van de loepzuivere, veelal vierstemmige zang."  Lees hier de volledige recensie.

Heaven: "Als muzikaal eerbetoon nauwelijks te overtreffen." Lees hier de volledige recensie.

De Volkskrant: "Sensationeel goed gedaan!"

www.hermajesty.nl