23 maart 2019
De Staat Van Verwarring - Pieter Jouke En Ronald Snijders (15 juni 2018)

De Staat Van Verwarring - Pieter Jouke En Ronald Snijders (15 juni 2018)

Lokatie: Diligentia te Den Haag
Titel: De Staat Van Verwarring - Pieter Jouke En Ronald Snijders
Link: www.diligentia-pepijn.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 15 juni om 20:30u
Overige Informatie:
De Staat Van Verwarring - Pieter Jouke En Ronald SnijdersPer stuk zijn deze twee cabaretiers al onvoorstelbaar grappig. In deze staat brengen ze jou en zichzelf continue in verwarring en dat is hilarisch.

Een voorstelling met twee interessante gasten uit Den Haag, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed.
Stefan Coppers
"...tot drie jaar geleden was de enige manier waarop ik zeilde: met m'n topless vriendin en een paar koude pilzen aan boord".
Toen kwam hij aan boord bij Team Brunel: een team vol afgetrainde olympiërs en een ex-Wereldkampioen. Hij zeilde mee als mediaman. De hoogtepunten waren de aankomsten in de stop-overs. Dit jaar is hij betrokken bij de organisatie van de finish in Den Haag. 
Barend Elshout
"...ik merk dat ik minder affiniteit heb met de huidige technologische ontwikkelingen; die gaan heel snel. Ik volg mijn hart”
Was mede-eigenaar van Carwise, stort zich nu op de kunst Artwise.com. Met name native-art uit Canada en Nieuw Zeeland (Moari)die hij verkoopt met terugkoopverklaring! Grappig idee Barend, hoe kom je erop?
Het enige wat je nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!
Tranen over je wangen
Onverwachte wendingen
Sowieso onvoorspelbaar
In Theater PePijn mag je je drankje gewoon meenemen in de zaal.