27 mei 2018
De Ploeg - Pilp Fuction (21 maart 2017)

De Ploeg - Pilp Fuction (21 maart 2017)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: De Ploeg - Pilp Fuction
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 21 maart om 20:00u
Overige Informatie:
De Ploeg - Pilp FuctionDe Ploeg is terug met: Viggo Waas, Peter Heerschop, Loes Luca, Ria Marks, Han Römer, Genio de Groot, Titus Tiel Groenestege en Ilke Paddenburg. De Ploeg werd in 1998 opgericht en kende vele successen zoals Festen, Vendetta, de Godvader IV en de laatste shows waren Ben Hur in 2008 en 2012 in 2012. Dit keer duikt het roemruchte gezelschap van cabaretiers en acteurs in de wereld van de film.
Ze ploegen zich in Pilp Fuction door een filmscript over een meisje op zoek naar haar moeder, een groot Hollywood-actrice. Als een Alice door Filmland, komt het meisje terecht in bekende filmscènes en staat oog in oog met beroemde filmsterren. Een avond vol spektakel, spanning, liefde en drama zoals je normaal alleen in films ziet! De Ploeg, eindelijk in Dolby Surround en Technicolor.
Wie goed oplet kan herkennen: Good Will Hunting, Saturday Night Fever, Pulp Fiction, The Untouchables, Angel Face, Casablanca, Lord of the Rings, Blue Velvet, Once upon a time in the west, Scarface, Sophie’s Choice, Laurel & Hardy, Bambi, Alice in Wonderland, Una Giornata Particolare, Thelma and Louise en Taxidriver. 
Première 21 maart