11 december 2018
De Partizanen - Welkom In Partizanië (18 januari 2018)

De Partizanen - Welkom In Partizanië (18 januari 2018)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: De Partizanen - Welkom In Partizanië
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 18 januari om 20:30u
Overige Informatie:
De Partizanen - Welkom In PartizaniëDeze voorstelling is verplaatst van 9 februari 2017 naar 18 januari 2018! Klanten die reeds kaarten hebben gereserveerd worden hierover geïnformeerd.
Ze zijn terug! Na hun prijswinnende debuut uit 2014 gaan De Partizanen opnieuw het land in. Om u te overtuigen dat ze de moeite waard zijn. En het leven dus ook. De Partizanen zijn Thomas Gast en Merijn Scholten. Ze begonnen bij de Comedytrain, wonnen in 2013 het Leids Cabaret Festival en kregen in 2015 ‘De Neerlands Hoop’ voor het beste debuutprogramma. Verder kent u ze wellicht van ‘Spijkers met Koppen’ of hun rubriek ‘ZZZP-TV’ in het televisieprogramma COJONES.

Nieuws
De Partizanen worden de nieuwe huiscabaretiers bij het programma De Wereld Draait Door!

Theaterkrant ****
Ze zijn jong, snel en heel grappig: De Partizanen (…) Welkom in Partizanië is een grappige en vlog gecomponeerde voorstelling, in regie van Floris van Delft, waarmee De Partizanen opnieuw laten zien een geheel eigen stijl te hebben waarmee ze de zaal volledig plat kunnen spelen. (…) Scholten en Gast schakelen heel snel en hun sketches hebben veel onverwachte, grappige wendingen.
Het Parool ***
Een snelle stroom van absurdistische sketches. (…) Een lollig concept waarmee ze commentaar leveren op de terreur van opdringerige verkopers en doorgeslagen keuzevrijheid. (…) Heel sterk is de stommefilmscène, begeleid door titelkaarten, waarin een jerrycan de familie van een andere jerrycan vermoordt. De rouwende jerrycan gaat daarop in training om zijn geliefden te kunnen wreken. Inventief, idioot en vooral erg geestig.
Volkskrant ***
Geestig en knap geacteerd (…) Snelle sketches en dialogen die inhaken op trends, hypes en omgangsvormen, dit alles flitsend omlijst met video, licht en muziek. Een sketch spelen kun je wel aan Gast en Scholten overlaten.