27 mei 2018
De Marathon - De Filmhit Gaat Het Theater In (22 maart 2017)

De Marathon - De Filmhit Gaat Het Theater In (22 maart 2017)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: De Marathon - De Filmhit Gaat Het Theater In
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 22 maart om 20:00u
Overige Informatie:
De Marathon - De Filmhit Gaat Het Theater InDe Marathon komt naar het theater! De filmhit veroverde vele harten en is vertaald naar een voorstelling die nu al de must-see van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands. Na het succes van De Oase Bar brengt het Luxor Theater met De Marathon opnieuw een echt Rotterdams verhaal op de planken.

Deelnemersveld
De hoofdrol in De Marathon wordt gespeeld door rasrotterdammer John Buijsman! Naast Buijsman worden de overige monteurs uit de bijna failliete Rotterdamse garage vertolkt door Michiel Nooter, Kees Boot en Dennis Willekens. Andere deelnemers zijn onder andere Jelka van Houten, Gürkan Küçüksentürk, Lucretia van der Vloot, Jip Smit en Terence van der Loo.
De Marathon
Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – sleten tot voor kort hun dagen met bier, broodjes bal en sigaretten. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. 42 kilometer voor de heren met een conditie van nul en een instelling van likmevestje… Gaat dat lukken? De vrienden gaan in ieder geval bloedserieus in training onder leiding van hun collega Youssef, oud-marathonloper, om de garage van hun makker te redden. Onderweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish. Een ontroerend verhaal vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart – maar vooral de tong – op de juiste plek.

Muziek van Thomas Acda
Thomas Acda is verantwoordelijk voor het schrijven van alle songs uit de voorstelling. Kortgeleden zijn de eerste vier nummers van Thomas als single uitgebracht. Deze zijn te streamen/downloaden via Spotify en iTunes! Of bekijk zijn Marathon optreden op het Musical Award Gala.
Pop-up restaurant 'De Garage'
Vanaf 11 maart is er voor de theatervoorstelling van De Marathon aan de zijkant van het nieuwe Luxor Theater een tijdelijk restaurant De Garage geopend. Hier kunt u tussen de autobanden, aanschuiven voor een heerlijke stamppot. Voor bezoekers van de voorstelling is er een speciaal Marathon arrangement van € 10,- per maaltijd. U kunt dit arrangement direct bijboeken bij uw theaterkaarten. Lees hier meer over De Garage en het Marathon arrangement. 

Bent u aanwezig? Zet uw status op GAAT!
In ons Facebookevenement Marathon in Luxor houden we u als bezoeker op de hoogte van het laatste nieuws, eventuele wijzigingen en nieuwe video's. Het enige wat u hoeft te doen is uw status in het evenement op GAAT te zetten. Bedankt! Meld u hier of hier aan!