26 maart 2019
De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel Speelt - De Fransse Eijkel (25 juni 2018)

De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel Speelt - De Fransse Eijkel (25 juni 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel Speelt - De Fransse Eijkel
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: maandag 25 juni om 20:15u
Overige Informatie:
De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse  Eijkel Speelt - De Fransse EijkelHet cabaretduo De Fransse Eijkel mag zich de winnaar noemen van de zesde editie van het Rabo Talenten Concours van De Naald en wint hiermee de Rabo Publieksprijs van seizoen 17/18 voor hun voorstelling De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel Speelt. Deze voorstelling werd door het publiek van De Naald als hoogste gewaardeerd. Maak kennis met deze kersverse winnaars op maandag 25 juni als zij hun winnende voorstelling in de Koornneef Retailgroepzaal van De Naald spelen!
Als De Fransse Eijkel veroverden Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg in 2016 al de harten van het publiek tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jonge theatermakers zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal en beschikken over een jaloersmakende mimiek.
Hun eerste avondvullende voorstelling is speciaal voor introverte twintigers, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen en intolerante hipsters. O, maar natuurlijk ook voor bronstige kleuters, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, bewonderaars van Viola Holt en voor iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.
Reacties van het Naaldpubliek
"Vernieuwend en vermakelijk”
“Genoten van de veelzijdigheid”
“Ontzettend goede mimiek”
“Als trouwe bezoeker van De Naald verrast!”
“Heerlijk absurd”
“Fijne energie op het podium”
“Wat een geweldige voorstelling”
Talentvolle artiesten
De winnaars van de voorgaande vijf edities waren Louise Korthals, Eva Crutzen, Roos Blufpand, de Westlandse Dwaalkat en Elke Vierveijzer. Met het Rabo Talenten Concours biedt De Naald, met steun van Rabobank Westland, nieuw talent een podium en investeert hiermee in de toekomst van talentvolle artiesten.