18 december 2018
De Familie Van Nielie Barst Van Liefde! (6+) - Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd Orkest (14 januari 2018)

De Familie Van Nielie Barst Van Liefde! (6+) - Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd Orkest (14 januari 2018)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: De Familie Van Nielie Barst Van Liefde! (6+) - Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd Orkest
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 14 januari om 14:30u
Overige Informatie:
De Familie Van Nielie Barst Van Liefde! (6+) - Theatergroep Kwatta & Het Nationaal Jeugd OrkestDe splinternieuwe familie Van Nielie bouwt haar eigen droomhuis, waar plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de familie op huwelijksreis. Naar Siberië, want daar zijn beren en ijskoude steppen. Of toch naar Venetië? Alles is mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar. Theatergroep Kwatta speelt het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat vier jaar gaat duren. Bomvol liedjes, livemuziek en poppen.
Tekst en regie: Josee Hussaarts | compositie: Rogier Bosman | spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux en Lena Stallinga | muziek: Het Nationaal Jeugd Orkest | decor en kostuums: Barbara Kroon | poppen: Siem van Leeuwen
Goed om te weten
Met korting in de serie Uitje met kinderen
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Om rekening te houden met zowel bespelers als publiek, kunnen kinderen onder de aangegeven leeftijdsgrens en baby’s helaas niet toegelaten worden in onze zalen.
Website: Theatergroep Kwatta