20 november 2018
De Alex Klaasen Revue - Showponies (15 november 2018)

De Alex Klaasen Revue - Showponies (15 november 2018)

Lokatie: Hanzehof te Zutphen
Titel: De Alex Klaasen Revue - Showponies
Link: www.hanzehof.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 15 november om 20:00u
Overige Informatie:
De Alex Klaasen Revue - ShowponiesHoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor anderen? In ‘Showponies’ laat paradepaard Alex Klaasen de allerbeste versie van zichzelf zien, even groots als glorieus. Alle kunsten die hij beheerst kan hij kwijt: zang, dans, typetjes en komische sketches. ‘Showponies’ is cabaret, musical en comedy verpakt in een spectaculaire feelgoodshow, snel, vrijzinnig en op het scherpst van de snede. Oftewel: revue 2.0. Zodat het publiek weer ouderwets kan genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt hij entertainment van het hoogste niveau en zet hij het genre revue terug op de kaart. Gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.
de Volkskrant ★★★★★:
“Een moderne revue waarin Klaasen zich laat bijstaan in zang, dans en spel door een frisse, jeugdige groep van vijf acteurs en drie actrices. Deze bundeling van talent heeft geleid tot een van de vrolijkste, grappigste, muzikaalste, en ja, ook homoseksueelste voorstellingen van dit theaterseizoen.”
De Telegraaf ★★★★★:
“Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment. Een klasse apart met een geweldige stem en dito timing. Hij speelt een meesterlijk spel met zijn publiek.”
Trouw ★★★★★ :
“Een virtuoze aaneenschakeling van bonte sketches, absurde, gevoelige liedjes en trefzekere typetjes, iets waar Klaasen in uitblinkt. Lekker over de top. (…) Sowieso worden vooroordelen en clichés rijkelijk op de hak genomen. (…) Alles is op hoog niveau in deze moderne revue. Het vakmanschap, de afwisseling, de grappen, de timing, het gáát maar door, in een razend tempo.”
Algemeen Dagblad ★★★★★:
“Een heerlijke voorstelling waarin Alex Klaasen zijn grote veelzijdigheid, als performer én tekstdichter, demonstreert.”