18 december 2018
Comedy Club Delft - William Boeva, Tim Hartog En Andries Tunru (17 januari 2018)

Comedy Club Delft - William Boeva, Tim Hartog En Andries Tunru (17 januari 2018)

Lokatie: Theater de Veste te Delft
Titel: Comedy Club Delft - William Boeva, Tim Hartog En Andries Tunru
Link: www.theaterdeveste.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 17 januari om 20:30u
Overige Informatie:
Comedy Club Delft - William Boeva, Tim Hartog En Andries TunruHet stand-up podium van Delft - Comedy Club Delft is hét stand-up podium van Delft; een ongekend strakke line-up aan comedians gaat het Theatercafé flink op z’n kop zetten. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.
William Boeva - Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg van de Lage Landen. Met een mond, groter dan die van de normale man, geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. Hij wil dat de mensen zijn ‘soort’ leren kennen, want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden.
Tim Hartog - Tim heeft meteen de lachers op zijn hand en weet het publiek ook geboeid te houden. Zijn verhaal is onderhoudend en amusant en heeft maatschappelijke relevantie. Verder is deze comedian winnaar geweest van zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival en de Publieksprijs bij het Utrechts Cabaret Festival.
Andries Tunru - Lekkere comedy, dat maakt Andries Tunru. Deze jonge comedian praat met kleur over zijn persoonlijk leven, zijn relatie en wat hem allemaal overkomt. De ene goede grap na de ander rolt over het podium. Hij heeft een stevige theaterachtergrond, en dat is te zien. Als een vis in het water is hij. Kortom, een heerlijke comedian om bij achterover te leunen en lekker te lachen.

Locatie: Theatercafé