26 maart 2019
Codarts Circus Arts - The Individual Acts (23 juni 2018)

Codarts Circus Arts - The Individual Acts (23 juni 2018)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Codarts Circus Arts - The Individual Acts
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 23 juni om 20:00u
Overige Informatie:
Codarts Circus Arts - The Individual ActsMaak kennis met het aanstormend talent van morgen! In een wervelende voorstelling presenteert Codarts Circus Arts twaalf internationale circusstudenten met hun individuele afstudeeracts.

Als afsluitend onderdeel van het eindexamen laten ze eigen werk zien en geven hiermee hun visitekaartje af. Het eindresultaat is vaak even verrassend als intrigerend en uniek. De huidige lichting van de bacheloropleiding Circus Arts is afkomstig uit Duitsland, Denemarken, Zweden, Ierland, Catalonië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. De individuele optredens zijn zo divers als de performers zelf.

De vierjarige bacheloropleiding Circus Arts van Codarts Rotterdam leidt circustalenten op tot professioneel uitvoerend en scheppend kunstenaar in één circusspecialisatie. Onder leiding van een internationaal docententeam en regisseurs uit de (circus)wereld wordt tijdens de studie al praktijkervaring opgedaan in o.a. voorstellingen op festivals en in theaters. Alumni gaan na hun opleiding aan de slag als zelfstandig circusartiest of als lid van een collectief in een (inter)nationaal gezelschap.
Codarts Festival ‘18
Deze voorstelling is onderdeel van Codarts Festival ’18.
Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. Nu al genieten van muziek-, theater-, dans- en circuskunstenaars van morgen!

Foto: ©Marcel van Oostrom
 
 
Drankje is niet in de prijs inbegrepen