11 december 2018
Charkov Staats Opera Theater - De Parelvissers (23 januari 2018)

Charkov Staats Opera Theater - De Parelvissers (23 januari 2018)

Lokatie: Theater aan de Parade te Den Bosch
Titel: Charkov Staats Opera Theater - De Parelvissers
Link: www.theateraandeparade.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 23 januari om 20:00u
Overige Informatie:
Charkov Staats Opera Theater - De ParelvissersDe Parelvissers uitgevoerd door het Charkov Staats Opera Theater is een geheel nieuwe, klassieke productie van hoog internationaal niveau. Orkest, koor en ensemble van het gerenommeerde Charkov Staats Opera Theater, brengen u dit meesterwerk met een internationale cast in een zinderende enscenering.

We zien hoe de twee vrienden, Zurga en Nadir, elkaar na jaren terugvinden om vervolgens hun vriendschap bedreigd te zien worden door hun beider liefde voor één en dezelfde vrouw. In de dramatische en onafwendbare ontwikkeling zien we hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het wint van dogmatisch geloof en kortzichtigheid. Thematiek van alle tijden in een exotische vertelling met een schitterend en aangrijpend slot. Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel houdt. Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart.

Script: Libretto van Eugène Cormon en Michael Carré Muzikale leiding: Jeroen Weierink Muziek: Georges Bizet Regie: Marc Krone Decor en lichtontwerp: Karel Spanhak en Alex Brok Producent: Classic Music Management