22 maart 2019
Bruers Haalt Uit - Karin Bruers En Nol Havens (15 november 2018)

Bruers Haalt Uit - Karin Bruers En Nol Havens (15 november 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Bruers Haalt Uit - Karin Bruers En Nol Havens
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 15 november om 20:30u
Overige Informatie:
Bruers Haalt Uit - Karin Bruers En Nol HavensReprise Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja…solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.
Ze haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar christelijke wethouders die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven. Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook. Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is ze het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld.
De pers over 'Bruers haalt uit':
“Tussen de [verrassende] grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst...ontzettend charmant met zijn tweeën. Bruers laat in Tilburg zien wat ze in huis heeft, en dat schept vertrouwen.” – Theaterkrant****
€ 19,50 | CJP Prijs: € 15,50 | incl. drankje | excl. transactiekosten: max. € 2,-