23 november 2017
Botje - Theatergroep Kwatta (19 november 2017)

Botje - Theatergroep Kwatta (19 november 2017)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Botje - Theatergroep Kwatta
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 19 november om 14:00u
Overige Informatie:
Botje - Theatergroep KwattaIn het huis van mevrouw Botje gaat alles op zijn Botjes. De stofzuiger slaapt iedere ochtend uit, de wasmachine heeft altijd honger en de luie stoel doet precies waar hij zelf zin in heeft. Op een dag staat er een broek voor de deur, of nee, het is een meneer in een broek. Hij komt voor de telefoon. De meneer in een broek trekt aan draden en haalt alles uit de knoop. Maar in het huis van mevrouw Botje wil er helemaal niets uit de knoop. De telefoon, de wasmachine en de luie stoel komen in actie. Alleen de jurk van mevrouw Botje vindt de broek wel aardig. Samen zorgen ze voor een bijzondere ontknoping.
Vanaf 4 jaar
Spel: Hans Thissen en Sophie Schut
Tekst en regie: Josee Hussaarts
 
In de pers:
Het mooie van Botje is dat de voorstelling zo op behendige wijze kinderlogica koppelt aan volwassen absurdisme, maar ook het gemak toont waarmee kinderen van het ene op het andere moment volledig van het ene in het andere spel op kunnen gaan. (Theaterkrant****)
"Kinderen kijken met open mond naar de fantasiewereld van mevrouw Botje en de meneer met de lichtblauwe broek." (NRC Handelsblad)